Facebook Group : Diploma In Computer Science Perak
E-mail: diskperak@gmail.com
Twitter: @DiSK_Perak

Thursday, February 24, 2011

Busy

Dekat facebook ramai yang membebel, this week banyak test dan quiz. Nak buat macam mana dah lumrah kehidupan sebagai seorang student kan. Tapi memang seriously student-student DiSK sekarang tengah sibuk dengan test dan quiz. Ada yang malam, petang, pagi-pagi lagi pun ada yang ada test dan quiz. So, bukan nak merungut ke ape kat sini, cuma nak wish all of  DiSK student Good Luck. Study and jawab betul-betul ok. Test dan quiz ni semua penting untuk final kita nanti. Ingat yek. :)  Gambatte..!!

4 comments:

MaS said...

betul2x...tu sume lumrah u olssss as student..
anyway...gud luck u olssss....

Nazmie Majed said...

hahaha~ biasa la tu...
tiap2 sem pun camtu... so rsa cam pelik la lak... kalau nak bising2... bkn masa skool menengah dlu pun ade gk test, quiz... haha~ lek sudah... ^^

PiQa PiQa said...

tahu xpe... test,test, TEST~!!!

.Is.Mine. said...

ahaha... gud2..! gud luck!! ^^