Facebook Group : Diploma In Computer Science Perak
E-mail: diskperak@gmail.com
Twitter: @DiSK_Perak

Tuesday, January 31, 2012

Gua Kandu [070112]

Assalamualaikum !
Sorry , tak jadi post pasal bowling Tournament sbb teringat plak kita ada buat rombongan melawat saudara di Gua Kandu sebelum ni .
Dah , tak payah buat muka pelik . 
Okay , asalnya event ni nak buat induksi dengan Student Part I dekat UiTM Kampus Tapah tapi cancelled pulok .
*Jangan tanya kenapa , saya pun taktau -,-
Mula-mula tu memang excited , tapi nak buat cmana kan ?
Event tu ditukar menjadi Ekspedisi Gua Kandu .
*Suka hati je nak tukar nama .

So , cmni la citanya ..

Pagi tu , kami berkumpul di foyer FSKM .
Tengok muka semua mengantuk habis la kan , haha ada yang mata bengkak tak cukup tidur .
Then , kami disediakan sarapan bihun goreng .
Bihun tu sedap , tapi ramai tak habis sebab excited sangat .
Semua pandang jalan je , tunggu bas haha .
Bila bas dah sampai , haa berebut nak naik bas !
Tapi siswa dan siswi diasingkan , untuk mengelak sebarang kemungkinan .

*Korang baca tak ni ? -,-

Okay lepas dah sampai tu , pengalaman paling best !
Naik lori ramai-ramai ! Wee ~

*Okay skip , nanti panjang plak
Dah sampai tu kami dengar taklimat dulu daripada fasilitator .
Kemudian kami pun memulakan aktiviti dengan meredah hutan untuk ke entrance gua tersebut .











So , bermulalah pengembaraan kami .













Huhh , gempak kan ? Kan ? Kan ?
Haa dah habis tu .. tengok ni !







Haha , semua lapar .
Penat eh ?
Tapi best kan ?
Adventure kan ?
Lepas makan tu , kami solat Zuhur dulu .
Then naik lori balik , pergi mandi sungai .
Wehee ~
Ada water confident .
(=
Keceriaan menaiki lori

Bersama abang dan kakak senior , wee ~




Dah , dah . Gambar mandi tak payah letak banyak sangat !
Haha , so inilahh pengalaman pertama kami [Part II] dibawa keluar oleh DiSK untuk aktiviti luar .

Terima kasih kepada semua AJK DiSK yang terlibat , dan kepada Miss Masuerah jugaa .


P/s : Sesiapa yang ingin mendapatkan gambar , dapatkan daripada Naqiu [2E] .
*Saja market nama dia , haha
P/s lagi : Kalau ada apa-apa cadangan untuk memeriahkan lagi blog ni sila PM admin











Admin , Alyn Oren

8 comments:

|cah-sahaJa said...

seronoknya!
jeles! :(

hehe mana boleh jeles , nnti ada event apa-apa join okay !
^^

Nazmie Majed said...

gamba aq gamba aq... yeah i'm there alrite haha~
best3x!!!

Nazmie Majed said...

yeah tlg la jeles... haha~ =P

ada eh ? :)

my timeline said...
This comment has been removed by the author.
my timeline said...

okay. sangat jealous. dah la aku peminat setia daki gunung. :( hehe

ehh eh jgnla begitu , lgpun daki ni sikit je . yg byknya explore gua